Susitikimas su vaistažolininku Mariumi Lasinsku

Igno Šeiniaus viešojoje bibliotekoje svečiavosi Marius Lasinskas – vaistininkas, žolininkas, „Žolinčių akademijos“ viceprezidentas, lektorius, sveikatinimo veiklos „Mariaus žolelės“ įkūrėjas.

Susirinkusiems lektorius vedė paskaitą „Fizinė, psichinė, socialinė, dvasinė žmonių sveikata. Vaistažolių nauda“.

„Kurį laiką stengiausi žmonėms pagelbėti cheminiais vaistais, bet supratau, kad jie neišsprendžia tikrųjų ligos priežasčių, todėl nutariau ieškoti pagalbos gamtoje ir radau. Nuo požiūrio į vaistažoles priklausys, kaip jos jums padės išlikti sveikiems, o susirgus greičiau pasveikti. Tie, kas tiki vaistažolių galia, greitai sulauks pagalbos. Viskas mums gali padėti, jei tik eisime į gamtą atvira širdimi. Gamtoje rasite daugybę maistinių ir vaistinių augalų, kurie padės mums sustiprinti sveikatą. Taip augalai pasitarnauja mums, o mes įgiję daugiau jėgų galėsime pasitarnauti kitiems. Atminkite: pagrindinis sveikatos šaltinis – tai meilė tėčiui, mamai, savo šeimai, bei pagarba savo gimtinei. Būkite sveiki ir laimingi“, – susitikime sakė vaistažolininkas Marius Lasinskas.

Renginys vyko įgyvendinant projektą „Sveikos gyvensenos skatinimas Širvintų rajone“, kurį finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Širvintų rajono savivaldybė.