„Aš žinau, ką skaitei aną vasarą“

Rusėjo 9 d., penktadienį, grupelė Širvintų viešosios bibliotekos darbuotojų dalyvavo Vilniaus Adomo Mickevičiaus viešojoje bibliotekoje vykusioje knygų mugėje. Dalia Taparauskienė, Sigita Mažuolienė, Vaidutė Lebeckienė, Almutė Kanapienienė  mugės lankytojams pristatė per pastaruosius kelerius  metus išleistą kraštotyrinę medžiagą: rajono literatų kūrybą bei informacinius leidinius apie Širvintų kraštą. Knygų mugėje dalyvavo Vilniaus regiono leidyklos, bibliotekos, informacijos centrai.

Ši knygų mugė – vienas iš rugsėjo 7 – 10 d. vykusio skaitymo festivalio renginių. Festivalio šūkiu išrinkta frazė „Aš žinau, ką skaitei aną vasarą“, nes renginys užbaigė bibliotekų akciją „Vasara su knyga“.  Visą vasarą vykusio konkurso „Vasara su knyga“ metu bibliotekos kvietė savo skaitytojus nusifotografuoti ir socialiniuose tinkluose pasidalinti savo skaitymo momentais, taip parodant, kokias emocijas jiems sukelia skaitymas.

Be knygų mugės, skaitymo festivalio metu  vyko koncertai, paskaitos, susitikimai su autoriais, kūrybinės dirbtuvės.

Viešosios bibliotekos darbuotojos mugės metu susipažino ir pabendravo su įdomiais žmonėmis. Diena buvo šilta ir saulėta, kupina įspūdžių ir geros nuotaikos.

Viešosios bibliotekos informacija