Iniciatyvos ,,Atverk duris vasarai” popietė

Vaikų literatūros skyrius prisijungė prie iniciatyvos ,,Atverk duris vasarai” ir kiekvieną antradienį vyks užsiėmimai. Šios iniciatyvos tikslas – suteikti vaikams galimybę prasmingai leisti vasaros atostogas. Šį kartą jaunosios lankytojos Kornelija, Aira ir Viltė darė kolektyvinį darbą, kurį pavadino ,,Ledų kalnai”. Jos karpė, klijavo, dekoravo. Vyko garsinis skaitymas. Viltė Čičiūnaitė visoms paskaitė autorių Povilo Villuveit ir Sigitos Mamaitytės kurtą knygiuką ,,Mėnulio tigras”. Kviečiame visus norinčius vaikus kiekvieną antradienį nuo 10:30 val. ateiti į Vaikų literatūros skyrių ir įdomiai praleisti laiką. Sekantis užsiėmimas liepos 7d. Labai jūsų visų lauksime.
Šį kartą į užsiėmimą susirinko vien berniukai: Kernius, Radomiras, Mantvydas ir Tadas. Tai ir užsiėmimas buvo vyriškas – vaikai karpė ir dekoravo savo svajonių automobilį.
Liepos 14 d. Kotryna, Karolina, Adriana ir Delija garsiai skaitė Justino Marcinkevičiaus knygą „Voro vestuvės”, o tada kūrė knygos personažą – vorą. Kviečiame prisijungti prie mūsų ir smagiai praleisti laiką.
Liepos 21 d. kalbėjomės apie šiuo metu skaitomas knygas ir kūrėme sapnų gaudykles. Laukiame visų norinčių kūrybiniuose užsiėmimuose.