Kūrybinės atvirukų dirbtuvės, įkvėptos AGNĖS NANANAI iliustruotų knygų

Minint Tarptautinę vaikų knygos dieną, balandžio 4 d. 10 val. kviečiame vaikus su tėveliais kūrybiškai praleisti laiką bibliotekoje.
AGNĖ NANANAI – grafikė, iliustratorė (iliustravo 18 knygų). 2021 m. LR Kultūros ministerijos diplomas už „Gražiausią 2020 metų knygą vaikams“ – apdovanota E. Daciūtės knyga „Paslapčiausia Paslaptis“. 2021 m. atrinktos knygos ,,Kaip Pelėdžiukas iš namų pabėgo” (M.Marcinkevičius) iliustracijos į Tarptautinę iliustracijų parodą Sharjan Knygų mugėje, diplomas, medalis, įtraukta į katalogą, Jungtiniai Arabų Emyratai.

Iliustruodama knygas Agnė Nananai siekia vaiką sudominti detalėmis, kad atsivertęs knygą jis turėtų ką tyrinėti ir kuo stebėtis, taip pat jai svarbu papildyti tekstą savo vaizdinėmis improvizacijomis. Iliustratorė kvies į kūrybines atvirukų dirbtuves vaikams. Meniškus atvirukus dalyviai kurs naudodami įvairius autorės iliustruotų knygų personažų antspaudukus, tuo pačiu susipažindami su knygų personažais, siužetu ir autorės naudojamomis atlikimo technikomis.
Renginys vyks Širvintų Igno Šeiniaus viešosios bibliotekos skaitykloje
Renginys skirtas vaikams, informacija telefonu (8 382) 511 522.  SVARBU! Renginys organizuojamas vadovaujantis tuo metu galiojančiomis pandemijos valdymo priemonėmis.