Apdovanotos Igno Šeiniaus viešosios bibliotekos darbuotojos

Gruodžio 16 dieną Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus viešojoje bibliotekoje vyko Vilniaus regiono bibliotekininkų „Riešutas“ apdovanojimai. Šiais metais apdovanojimai organizuoti jau šeštąjį kartą. Konkurse kasmet dalyvauja bibliotekininkai iš 13-os Alytaus ir Vilniaus apskričių viešųjų bibliotekų. Šis konkursas – tai puiki proga Vilniaus regiono bibliotekoms apžvelgti ir įvertinti savo ir kolegų pasiekimus, pasidžiaugti nuveiktais darbais, įgyvendintais projektais ir pasiektais rezultatais. Iš viso konkurse šiemet buvo trys nominacijos:

Geriausias bibliotekos vadovas – „Graikinio riešuto“ apdovanojimas

Geriausias metų bibliotekininkas – „Riešuto“ apdovanojimas

Geriausia bibliotekos komanda – „Lazdynų riešuto“ apdovanojimas

Norime pasidžiaugti, kad geriausio regiono bibliotekininko apdovanojimą šiais metais pelnė Širvintų rajono savivaldybės Igno Šeiniaus viešosios bibliotekos Skaitytojų aptarnavimo ir vaikų literatūros skyriaus vyresnioji bibliotekininkė Lolita Pliukštienė. „Riešuto“ apdovanojimas jai įteiktas už  įvairiapusiškas kūrybines iniciatyvas, naujų idėjų per meninius ir kultūrinius projektus įgyvendinimą, šiuolaikiškų ir aktualių vaikų užimtumo veiklų organizavimą, patrauklių erdvių skaitytojams kūrimą.
Už puikius darbo pasiekimus buvo įvertinta dar viena Igno Šeiniaus viešosios bibliotekos darbuotoja. Už prenumeruojamų užsienio duomenų bazių – EBSCO ir NAXOS – panaudos proveržį 2021 metais vyresniajai bibliotekininkei Aistei Palinauskienei įteikta Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus viešosios bibliotekos direktorės Emilijos Banionytės padėka.