Vasara su knyga

vasara su knyga

Dalinkitės vasaros skaitymo džiaugsmais!

Lietuvos apskričių viešosios bibliotekos vaikus ir jaunimą kviečia dalyvauti netradiciniame socialiniuose tinkluose vyksiančiame konkurse #vasarasuknyga. „Vasara su knyga“ – tai knygų skaitymai ir kultūros renginiai, skirti Bibliotekų metams paminėti. Bibliotekų metus globoja Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Konkursui #vasarasuknyga kviečiame filmuoti ir fotografuoti vasariškas akimirkas, praleistas su knyga, atostogų fone fiksuoti skaitymo malonumo momentus. Šiuo konkursu siekiame skatinti vaikus ir jaunimą skaityti, dalytis su bendraamžiais skaitymo rekomendacijomis, ugdyti skaitymą kaip laisvalaikio pomėgį.

Įamžintas akimirkas siųskite el. paštu vasarasuknyga@pavb.lt ir viešinkite socialiniame tinkle „Facebook“ arba socialiniame dalijimosi nuotraukomis tinkle „Instagram“, naudodami groteles (hashtag) #vasarasuknyga. Konkurse kviečiame dalyvauti vaikus ir jaunimą iki 29 metų. Konkurso laikas: nuo birželio 1 d. iki rugpjūčio 15 d.

#vasarasuknyga nugalėtojai bus apdovanoti vertingais prizais – planšetiniu kompiuteriu, fotoaparatu ir USB laikmena. Nugalėtojus rinks 7 narių vertinimo ekspertų grupė: po vieną narį iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio apskričių viešųjų bibliotekų, du nariai – profesionalūs fotografai. Nugalėtojai bus apdovanoti 2016 m. rugsėjo 8 d. skaitymų „Vasara su knyga“ baigiamojo renginio metu Vilniaus apskrities A. Mickevičiaus viešojoje bibliotekoje.

Siunčiamų nuotraukų skaičius neribojamas, tad dalinkimės vasaros skaitymo džiaugsmais su draugais!

qr code

Daugiau informacijos apie „Vasara su knyga“ rasite

(https://www.facebook.com/vasarasuknyga/?fref=ts):