Rustės Baranauskaitės kūrybinių darbelių paroda

Igno Šeiniaus viešosios bibliotekos fojė eksponuojama Širvintų meno mokyklos ankstyvojo dailės ugdymo programos mokinės ir bibliotekos jaunosios skaitytojos Rustės Baranauskaitės kūrybinių darbelių paroda. Rustės mokytoja Jelena Labanauskienė.

Kūrybiniai darbeliai atlikti pačia įvairiausia technika: guašu, akvarele, akrilu, aliejinėmis kreidelėmis ir kt. Darbeliai labai spalvingi, kupini šviesos, suteikiantys gerų emocijų.

Rustė į kiekvieną savo atliktą kūrybinį darbą sudėjo visus savo vaikiškos širdelės kertelėse slypėjusius jausmus. Mažoji menininkė labai kruopščiai ir su dideliu užsidegimu kūrė savo darbus. Kiekvienas potėpis, kiekviena detalė atlikti su nepaprastai didele meile kūrybai, kurioje išsilieja labai įdomi jos fantazija. Darbeliuose mes matome, kaip ji piešia: mamą, katino nuotykius, dinozaurą, žvaigždėtą naktį, kiškį ilgaausį, laisvalaikį su šeima, nepaprastai įdomią fantazijų skrybėlę.

Džiaugiamės mažosios kūrėjos darbeliais, kurie tokie ryškūs, spalvingi ir taip stipriai šildo. Linkime Rustei neišsenkančios kūrybinės versmės ir toliau augti bei tobulinti savo įgūdžius.

Ugnė Trumpickaitė